1000 София, ул. Алабин 50 А

Наближаваща глобална катастрофа в края на цикъла от 12000 години

Световният „елит“ спазва Кармичния Закон, казвайки ни истината за края на цикъла от 12,000 години. Тяхното послание от кориците на Time и The Economist е резюме на целия ми труд. Астрофизика, геофизика и геология с Откровението на Йоан. Четирите конника на Апокалипсиса и мисията Аполо 13.

Здравейте, приятели. В този дълъг дори и за моите стандарти текст искам да споделя толкова много неща с вас. Надявам се да успея да ги подредя в една ясна, логична картина. Както знаете, „елитът“ обича да ни поднася някои истини закодирано, като например в шоупрограми по време на спортни и други събития. Знаците, които ни се дават, често надничат и от кориците на реномирани списания. Така днес ще направим три неща. Ще разкодираме посланието на Time и The Economist, което събира целия ми тригодишен труд в една снимка. За целта е нужно да направя негово резюме с линкове към допълнителна информация. Второ, ще разгледаме още примери за това, че световните лидери внимателно ни разкриват истината за наближаваща глобална катастрофа. Трето, ще разгледаме митове и предания, разказващи за предстоящите събития, и как те биват потвърдени от последните научни открития.

И така, моето проучване започна в началото на 2020 г, когато световните лидери бяха започнали да оставят множество знаци за предстоящ катаклизъм. Интуитивно прозрение ми помогна да открия източник на необичайна инфекция. Тя, заедно с други по-типични, бе представена като „модерната болест“. Споделяйки с приятели история, алтернативна на вирусната, малцина бяха склонни да я чуят. B моя презентация от миналата година обаче, благодарение на спътници и измервателни системи за наблюдение на Земята, ви показах снимки на специфични вълни от въздушно замърсяване, обикалящи планетата. Видяхте с очите си как те създават и съответни „Ковид вълни“, на пет континента, в три поредни години, доказано с официални данни от направени PCR тестове. Бойко Борисов заяви, че „този коронавирус не е това, което си мислим, със сигурност“. Бил Гейтс постави „вируса“ в контекста на климатичните промени. Джо Байдън даде жокер относно въздушните вълни, по следите на които учени тръгнаха. Заключенията им, потвърждаващи моите открития, се озоваха на сайта на Световния икономически форум. Колкото до „вирусът“, той така и не бе реално изолиран, пречистен и изследван, а неговият предполагаем геном и патогенност се оказаха плод на използваните от вирусолозите методи.

В последствие разбрах механизма на образуване на това специфично въздушно замърсяване, появило се след 2019 г. Навлизайки в дебрите на соларно-земната физика и геофизика, открих конкретна електромагнитна връзка между Земята и Космоса. Все повече галактически лъчи, които ще играят все по-важна роля за живота на планетата ни, проникват през магнитната ѝ защита, индуцират подземен ток, създават резултантен електрически разряд и изхвърлят запалими газове от недрата ѝ по разломите на земната кора нагоре в атмосферата. Така един принципно рядко срещан климатичен феномен изпрати от различни части на света стотици огромни облаци отровни прахови частици и газове на хиляди километри разстояние, активирайки PCR тестовете по пътя си. Учени от години предупреждават за появата на подобни облаци и заплахата за здравето, която носят. Така открих и връзката между климата и „пандемията“, за която Гейтс подсказа. Дългата версия на тази история може да откриете тук:
Разбрах и защо въпросните облаци станаха толкова често явление в периода 2019-2021 г. Отговорът се криеше в слънчевите цикли. Броят на проникващите до Земята лъчи от Космоса е обратнопропорционален на броя слънчеви петна – индикатор за слънчева активност. С други думи, Слънцето осигурява щит срещу космическата радиация. Така соларните минимуми ни правят по-уязвими на нея. Разбрах, че екстремумите в космическото време са силно корелирани с по-тежки грипни епидемии. Това е логично, защото грипът не е заболяване, а детокс програма, а в условия на засилена радиация имунната ни система се справя по-трудно с токсините. Така слънчевият минимум между цикли 23 и 24 донесе „свински грип“ през 2009 г, а следващият минимум от 2019 г. – „модерната болест“. Обърнал лице към Слънцето, разбрах за съществуването и на цикли от около 200 и 400 години. Те завършват с по-продължителни минимуми – периоди на дълги зими и екстремно време, а често пъти и на люти войни и глад. Впечатляващи предиктивни модели на астрофизици, прогнозни данни на NOAA и редица експерти, както и климатичните аномалии през последните години ме доведоха до заключението, че плавно навлизаме в Модерен Минимум. Така в друга моя презентация разгледахме как „Ковид мерките“, освен всичко останало, бяха и подготовка за него:
Зададох си въпроса защо през минимума от 2019 г. Земята бе бомбардирана от повече космически лъчи, отколкото през предишни минимуми. Така осъзнах, че ние наистина никога няма да се върнем към „старото нормално“. Нещо се случваше с планетата ни, а „модерната болест“ бе индикация за протичащ необратим процес. Отговорът на въпроса ми сочеше не само към отслабващото магнитно поле на Слънцето с навлизането ни в Модерния Минимум, но и с рязкото отслабване на друг щит – земната магнитосфера, успоредно с ускореното движение на магнитните ни полюси. Уви, тези и други магнитни промени в цялата Слънчева система сочеха към скорошна смяна на полюсите и свързана с нея катастрофа. Въпреки че датирането, използвано от геолозите, не е от най-прецизните методи, учените откриват няколко сравнително скорошни циклични катаклизми на Земята. Всеки от тях е свързан с бърза смяна на полюсите, рязко отслабване на магнитосферата, кратък ледников период и нахлуване на огромна радиация в атмосферата. Поглеждайки назад във времето към тази смени – Gothenburg, Lake Mungo, Mono Lake, Laschamp, Восток и Тоба – откриваме цикличност от около 12,000 години. Последният такъв катаклизъм, Gothenburg, се е случил преди 12,000 години. С цикъл от около 12,000 години се сменят местата и на географските тропици и полюси на Земята, с което заключихме, че България скоро ще се окаже в близост до Екватора. Със същата цикличност Дъглас Вогт открива „тъмни космически периоди“, през които временно не се виждат звезди в галактиката. Той осъзнава, че звездите не умират изведнъж, а по-скоро една след друга избухват, като най-вероятно облаци прах ги скриват от поглед. Слънцето също избухва в края на цикъла, ударната му вълна „отключва“ земната кора от мантията и тогава полюсите и тропиците сменят местата си, завъртайки Земята на 90 градуса.

Като последна стъпка от проучването ми, трябваше да разбера на какво се дължи тази цикличност от 12,000 години в галактиката. Навлизайки постепенно в дебрите на космологията, астрофизиката, физиката на космическата плазма и други науки, осъзнах, че почти всяко явление, което наблюдаваме на Слънцето, противоречи на общоприетата теория за същността му. Никола Тесла е бил прав. Изградена на холографски принцип, за нашите възприятия Вселената е електрическа, но електричеството е движено от магнетизма – мост между материята и изграждащата я информация в холограмата. В своеобразен вселенски компютър или невронна мрежа в мозъка на Създателя, тактови цикли (електромагнитни вълни) служат за комуникация между отделните елементи (неврони) в нея, каквито са звездите. В зависимост от дължината си, тези вълни им причиняват различни нива на стрес, като по-дългите ги карат да избухват. Така наскоро звездата на Барнард, на 6 светлинни години от Земята в посока центъра на галактиката, ни изненада със свръхмощно изригване. След нея и следващата звезда в посока от галактическия център към нас, Проксима Кентавър, избухна в “superflare”. Същото стори и близката AD Leo. Сега е ред и на Слънцето. Така стигнах до заключението, че огромна магнитна вълна пътува от центъра на галактиката към нас, и носи редица промени със себе си. Докато се приспособяваме към един коренно различен начин на живот, тя ще накара Слънцето да изригне така, че може дори да изгори земната кора. Алтернативна теория за преминаването ни през някакъв „галактически токов слой“ говори за същия ефект. Наскоро едни прекрасни хора ми споделиха свои разработки. Първите редове от първата им публикация, която видях, ме оставиха безмълвен. Те съдържаха цитат от беседа на Петър Дънов от 1920 г. в гр. Русе. В нея той казва това, което науката рано или късно ще потвърди: „Човешкият дух трябва да се пригоди към новите условия на живота. Магнитната вълна, която иде, може да изгори цялата земна кора – повърхността ѝ.“…
Споменавайки Дънов, нека преминем и към следващата част от текста. Думите му от книгата „Второто пришествие“ са в унисон с казаното и от мен: „Полюсите на Земята се местят. В бъдеще полюсът ще стане екватор, а екваторът – полюс…България е била тропическа страна и в бъдеще пак ще стане такава.“ Това бъдеще чука на вратата, а завъртането на Земята обяснява и редица предания на древни цивилизации. В Перу и други части на Южна Америка откриваме истории за застинало в небето слънце, което залязва на грешно място. От другата страна на света, истории от Малайзия и Суматра говорят за необичайно дълга нощ. Ислямски текстове твърдят, че в деня на „Страшния съд“ слънцето ще изгрее от грешна посока. Според NOAA и редица астрофизици, 2025 г. ще е последната година с по-силна слънчева активност до деня на слънчевото избухване. Така след тази дата Земята ще започне да навлиза в цикъла от катаклизми, познат ни от подобни древни текстове и пророчества. Част от тях ще бъдат свързани именно с нахлуване на още повече лъчи от дълбокия Космос. Все повече се говори за желанието на „елита“ да направи човешкото тяло все по-синтетично. Според някои, това е с цел то да издържа на все по-засилена радиация. Е, вече знаем за каква радиация става въпрос. Слава Севрюкова дава следния съвет, вие го знаете: „Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.“

Идващата магнитна вълна ще донесе със себе си големи обеми космически прах и газ, които постепенно ще се наслоят около Слънцето. Последните научни данни индикират, че началото на този процес наближава. Отслабеното магнитно поле на Земята променя начина, по който виждаме светлината от Космоса, защото тя е електромагнитна вълна. Това е причината Слънцето да ни се струва по-бяло от преди, а понякога лъчите му го правят да изглежда така, сякаш носи корона. По време на дълбок соларен минимум и скрито зад слоя прах и газ, с наближаването на деня X то би изглеждало червеникаво, а в дните преди „Страшния съд“ – дори тъмно. Така само електрическото поле около екватора му би светило, наподобявайки антични везни. Представете си какво би се случило с психиката на хората, наблюдаващи подобни сцени в небето. В деня X слънчевото избухване би разпръснало обвивката и зад нея би се появило познатото ни бледо лице, но с него идва и Ада. Избухването не би засегнало единствено земната повърхност. Луната например би изглеждала по-червена, докато ударната вълна обгаря и нейната. Извън спора относно мисиите на НАСА, логото на Аполо 13 изобразява Слънцето, Земята, Луната и четирите конника на Апокалипсиса, познати ни от Откровението на Йоан: 1) белият, носещ корона; 2) червеният, отнемащ човечността ни; 3) черният, държащ везните на справедливостта; 4) бледият, носещ Ада след себе си. Мотото и името на мисията също не се нуждаят от коментар: „Ex Luna, Scientia, Apollo 13“ – „Знанието от Луната ни казва, че Богът на Слънцето носи смърт“. И говорейки за черно слънце, червена луна и приплъзване на земната кора върху мантията, отново Откровение на Йоан: „И видях, когато отвори шестия печат, че стана голям трус: слънцето почерня като козиняво вретище, и цялата луна стана като кръв; небесните звезди паднаха на земята, като когато смоковница, разклащана от силен вятър, мята неузрелите си смокини; небето биде преместено като свитък, когато се свива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си.“… Ето как в края на цикъла от 12,000 години религия и наука си подават ръка, за да отправят най-важното си послание към нас. Подобни предания и думи нямат научна стойност, разбира се, но представляват поредната точка от много дълъг списък със „случайности“.

Да преминем и към заключителната част на текста. Мили хора, толкова силно желаех историята, която ви разказвам, да е просто плод на силно въображение. „Елитът“ обаче прави желанието ми невъзможно. Всички споменати от мен рискове открих и в последните доклади за глобални рискове на Световния икономически форум. Доклад за 2021 г., стр. 85: риск от бърза смяна на магнитните полюси на планетата, последствията за биосферата и генното инженерство като своеобразен „Ноев ковчег“, в който само определен клас хора ще се спасят. Доклад за 2022 г., стр. 25: екстремно време (и природни бедствия) в резултат от изменението на климата, са най-сериозният риск за човечеството в следващите десет години. Доклад за 2023 г., стр. 10: всички ключови социално-икономически и геополитически рискове, свързани с настъпващия Модерен Минимум и отслабващото магнитно поле, събрани в една графика. Когато познаваш космическите цикли, прогнозите ти звучат като обещание. Джо Байдън ни казва, че „климатичните промени са буквално екзистенциална заплаха за нацията и за света“. Законопроект 4488 на САЩ от миналата година е подготовка за Extinction Level Event. Нещо относно космическото време кара Барак Обама да подпише изпълнителната си заповед от 2016 г. Идеологът на СИФ Ювал Харари предупреждава, че няма да има такова нещо като „наше бъдеще“, ако само малцина богаташи се спасят в „технологичен Ноев ковчег“. Клаус Шваб е категоричен, че никога няма да се върнем към нормалното. Колкото и да не харесваме „елита“, той вярва в Кармичния Закон. Длъжен е да го спази. Длъжен е да ни каже истината за края на цикъла от 12,000 години, и той го прави – внимателно, но същевременно и брутално откровено. И докато ние не сме готови за истината, „елитът“ ще продължи и опасната си двойна игра, в която преплита слоеве истина и лъжа.

Колко време ни остава до деня на соларната nova? Макар че галактическата магнитна вълна може да ни изненада и по-рано, аз продължавам да стоя зад холографския принцип на устройство на Вселената. Бидейки част от нея, Слънцето не върши случайни неща. Циклите му са като матрьошки. По-малките се съдържат в по-големи, а те – в още по-големи. Така краят на 2046 година се оказва изключително специален. Той е своеобразна сингулярност, в която всички по-малки цикли от 11, 22, 88, 200 и 400 години се събират в една точка. Тогава ще затворим и по-големите, до 12,000. И докато всички тези цикли се затварят в една точка, световните лидери също затварят всички средства за контрол над нас в една точка. Те разчитат и на свой вид сингулярност, който да надвие соларната – сливането на човека с машината, водещо до безсмъртието му. Нека сега погледнем и към кориците на списанията. Както виждате, датата, до която тази сингулярност трябва да стане факт, е 2045 г. Познайте защо. „Часовникът на Страшния съд“, или The Doomsday Clock, е символична мярка за това колко близо е човечеството до глобална катастрофа. Заради събитията от изминалата година, вече сме на по-малко от 90 секунди до полунощ. Ако часовникът отмерва 12 хиляди часа, денят X ще настъпи до 2047 г. Така Time и The Economist в момента показват едно и също галактическо обратно броене. В скорошен филм на “Netflix”, дама – военен пилот – се връща 25 години назад в миналото, за да предупреди човечеството за огромно бедствие. Премиерата на филма е в края на 2021 г. 25 години напред в бъдещето ни изпращат в края на 2046 г. Името на филма: „Капитан НОВА“. Това, което НОВА иска да ни каже, е точно пред очите ни, мили Икономисти. В годините преди „Страшния съд“ космическата радиация в условия на отслабено магнитно поле създава епидемии като „свинския грип“ и „модерната болест“, както ви показах и аз. Те обаче са далеч по-сериозни, както ни ги обеща Бил Гейтс. Тази радиация, заедно с бързото преместване на магнитните полюси на Земята, засяга най-силно малките видове като птиците, които губят и „GPS навигацията“ си. В борба за оцеляване, човечеството започва Трета световна война. В полунощ тъмното Слънце изригва в nova. Първата ударна вълна пробива атмосферата, изпарява океански води и активизира вулканите. Втората ударна вълна е по-тежка, носеща прах и отломки под формата на метеорити. Всичко това се случва, докато земната кора се отключва от мантията и ледниците се озовават на Екватора, където бавно се топят. Във филма на “Netflix” страничен ефект от пътуването на капитана в миналото я прави много по-млада, и никой не ѝ обръща внимание. Ще ѝ обърнем ли ние? Благодаря ви.
Автор: Dimitar Hadjiev, Фейсбук