1000 София, ул. Алабин 50 А

За Българския генофонд и средата

За 1 седмица Владимир Михайлов достигна нивата на пеене и надмина с лекота нивата на актъорска игра при имитацията на Фреди Меркюри на хора като Адам Ламбърт, които се занимават професионално и правят милиони с това. За 1 седмица! Владимир Михайлов – да, музикант, да, актъор, но да кажем от ниския и средния ешалон като кариера досега…
Така може да се разбере кое е невидимото богатство на България (освен видимото за всеки природно богатство) – това са самите българи, съдържащи в себе си уникален генофонд.

Генофонд, който при подходяща среда може да разцъфне и да даде най-добрите резултати във всяка една сфера, както има безброй такива примери в науката, културата, спорта и други сфери.

Тогава разбираш, че мисията на българина е да обогатява другите – така, както го прави от хилядолетия насам: в културно, духовно, етническо, религиозно, научно и всяко друго отношение. Народ, който е дарен с таланта просто да може, с изключително високи и разнообразни базови нива на генофонда си – които само чакат подходящата среда да разцъфнат. Както е и при семената – ако има добра почва и добра грижа – те ще покълнат и ще дадат най-добрия резултат. Така е и при българите – ако имат добра среда – успехът в техните начинания е гарантиран. Няма, няма друг такъв народ – с такъв висок процент на КПД, както и в същото време с изключителна духовна и миролюбива същност.

И не, това не е призив към никого да отиде някъде си с надежда да намери по-добра среда за реализация. Не – призивът е да променим средата тук и сега, в нашата родна плодородна нива и да създадем условията за цъфтеж във всяка една сфера. Ние го можем и го имаме в себе си!

https://www.vbox7.com/play:cba46372bc