1000 София, ул. Алабин 50 А

И все пак тя не се върти, и не е сферична! (ВИДЕО с БГ субтитри)

Ново изследване на  Dakila Research и Технологичния център Zigurats, в партньорство с професионалисти в различни области от Бразилия, САЩ, Русия, Чили, Холандия, Испания, доказва с научна точност и с конкретни примери, че Земята не е това, което знаем.

Заключенията на наичния екип са представени в документален филм Terra Convexa

КОМЕНТАР НА БУЛПОРТАЛ: 
В ТОЗИ МАТЕРИАЛ НИЕ ПРЕДОСТАВЯМЕ ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА АСИМИЛИРА СПРЯМО СВОИТЕ ВИБРАЦИОННИ НИВА, ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, СЕТИВНОСТ, КРИТИЧНОСТ И СПОСОБНОСТ ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ОБМИСЛЯНЕ.

КАКТО И ПРИ ПАРАЛЕЛНАТА ТЕОРИЯ ЗА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ (КОЯТО СЕ РАЗЛИЧАВА В НЕ-МАЛКА СТЕПЕН ОТ ТЕОРИЯТА ЗА КОНВЕКСНАТА ЗЕМЯ – Terra Convexa, НО ИМАТ И ДОСТА СЪВПАДЕНИЯ) В ТОВА ВИДЕО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НЕОПРОВЕРЖИМА ИНФОРМАЦИЯ СРЕЩУ СФЕРИЧНАТА ТЕОРИЯ, СРЕЩУ ГРАВИТАЦИЯТА, СРЕЩУ КАРТОГРАФИРАНЕТО КАКТО ГО ПОЗНАВАМЕ, И ДОРИ СРЕЩУ СЪЩНОСТТА НА ДВИЖЕНИЕТО НА СЛЪНЦЕТО, ЛУНАТА И ЦЯЛАТА ТЕОРИЯТА ЗА ХЕЛИОЦЕНТРИЧНАТА СИСТЕМА…
КАКТО СЕ КАЗВА – ДОРИ АКО  ПОЛОВИНАТА ОТ НЕЩАТА СА ВЕРНИ, ТО ВСЕКИ МОЖЕ САМ ДА ПРЕЦЕНИ НА КАКВО МЯСТО ЖИВЕЕМ, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ И КАКЪВ Е СМИСЪЛА… В СЛУЧАЯ ОБАЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА ПОЛОВИНЧАТА НАУКА И ПОЛОВИНАЧАТА ИСТИНА – ОТ ЕДНА СТРАНА ИМАМЕ НАЛОЖЕНИ ОТ ВЕКОВЕ ДОБРЕ СГЛОБЕНИ НАУЧНИ ДОГМИ И ХИПОТЕЗИ, А ОТ ДРУГАТА – ВСЕ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ, СЪМНЯВАЩИ СЕ И ИНФОРМИРАНИ ХОРА И АЛТЕРНАТИВНИ ТЕОРИИ. РАЗБИРАНЕТО ЗА ИСТИНСКАТА СТРУКТУРА НА НАШИЯ ДОМ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА, ПАДАНЕТО НА КОЯТО ЩЕ РАЗРЕШИ МНОГО ДРУГИ ВЪПРОСИ И ЩЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОСВЕТЛЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ХОРА. 

Представени са седем научни експеримента, включително геодезични, които се състоят в измерването на разстоянията между основите и върховете на сграда в Торес (RS) и друга в Натал (RN), с разстояние от 3 050 км между тях, непосредствено на морското равнище. “Измерванията бяха идентични. Ако Земята беше сферична, измереното разстояние между базите щеше да е по-малко от измереното разстояние между горните части на сградите, защото те (сградите) биха следвали кривината на Земята”, обяснява Уранд де Оливейра , основател на Dakila Research. Инженерите от Националния Институт по Колонизация и Аграрна Реформа (INCRA) участваха в проекта.

За измерване на плоскостта и нивелирането на водите в язовир Tres Marias Dam (MG) се използва лазер с дълъг обхват; в Lagoa dos Patos (RS), на езерото Титикака, Перу; в моретата на Илхабела (СП) и в Гибралтарския проток. Тестовете, извършени до 35 кмне установяват кривина.

Експериментите с рефракторни и отразяващи телескопи доказаха, че лодките не изчезват на хоризонта, но ние губим способността да ги наблюдаваме поради оптичен феномен. Това явление беше изследвано от изследователите, които формулираха нова физична теория, която по физичен и математически начин обяснява как работи този феномен.

Експерименти с отвес (вертикализация) и нивелир (хоризонтализация) доказват, че гравитацията не съществува, тъй като физичното поведение на водата е да търси своята оригинална форма, т.е. своята плоскост. Според Urandir, това, което ни държи на земята, е MDPL – магнетизъм, плътност, налягане и светлина.

Чрез изображения, получени чрез няколко атмосферни сонди, изстреляни от изследователите, както и от експедиции, включително в Антарктика, със сътрудничеството на Бразилските въоръжени сили, както и други анализи на материали, открити в ледниците на Сибир и бреговете на Арктическия Ледовит Океан, като прашец, прах и други фрагменти, е открит нов континент, известен като “По-великият Север” (“Greater North”), разделен от голяма маса лед.

Траекторията на звездите, включително Слънцето и Луната, е напълно различна от това, което официалната наука твърди. Новата информация ни позволи да позиционираме правилно континентите.

Пълната изследователска информация относно оборудването, координатите, изображенията, всички техники, съдържанието на изследването, техническите доклади, научните публикации, математическите изчисления и предложените теории са достъпни на  terraconvexa.com.br и convexearth.org