1000 София, ул. Алабин 50 А

Тези книги ще променят живота ви!

Живеем в един вълшебен свят, в който всичко може да се случи. Свят на тайни и загадки. Тайни, някои от които упорито прикривани от векове с користни цели. Векове наред човечеството е държано “на сянка”, покривано е с булото на заблудите и фалшификациите. Няма ограничения за човешките възможности, както и за човешката глупост. Тази рубрика не е за хора с ограничено мислене и предубеждения.

Ако чувствате, че нещо в света не е наред от продължавате да се интересувате от живота, от тайните на “просветения” ни век, това е вашето място.

Ян ван Хелсинг и Дейвид Айк са двама от авторите с иконичен статут за любителите на конспирациите. На конспирациите ли? Не, на хората, търсещи Истината за света, който ни заобикаля. Човек е най-любопитното животно, беше казал един мъдрец. Именно питащият, търсещият човек е важният в този свят на лъжи, в който живеем.

 

Германецът с истинско име ЯН УДО ХОЛЕЙ е автор на бестселъри в жанра езотерика и конспирации. Роден е на 22 март 1967 г. в Динкелсбюл, Западна Германия (ФРГ). Той е второто от трите деца на заможното семейство на Йоханес и Луизе Холей. Баща му се счита за традиционен гностик и е автор на книги на гностическа и езотерична тематика. Майка му е издател и се определя за медиум. На 14 години приема псевдонима „Ван Хелсинг” след като прочита книгата за вампири на Брам Стокър „Дракула”. Учи в Крайлсхайм, Баментал, Кеймбридж и Мюнхен.

След дипломирането си започва да пътува по света и да се среща с различни духовни лица, хора от разузнаването, от масонските ложи, медиуми и други лица.

 

 

В резултат на проучванията си написва през 1993 г. първата си книга „Тайни общества и тяхната власт през 20-ти век”. Публикувана е през 1994 г. от издателство „Еверт” и след няколко месеца става бестселър. В нея се развива пространно конспиративната теория за управлението на съвременния свят от тайни общества като масони, илюминати, групировки на магнати и евреи, и други сили, които искат да въведат Нов световен ред. В подкрепа на хипотезите си се основава на различни документи, някои от които не са признати за достоверни, като „Протоколите на Ционските мъдреци”. Към темата за илюминатите и тайните знания за личен просперитет писателят се връща през 2004 г. с книгата си „Не пипай тази книга!”.

Стана ясно, че десетилетия промиване на мозъци (с помощта на убчебни, аучни и религиозни писания) а отминали и за казаното повече не трябва да има място в главите ни. Интернет също играе голяма роля в този вид доставка и разпространение на информация. Хората се пробуждат и все по-рядко се оставят да ги лъжат. Историческите книге се разследват, снимките за кацането на Луната – също, а квантовата физика вече изхвърли зад борда повечето съществуващи клонове на науката – те вече са атавизъм. Все повечето хора научават невидимите причини за случващото се, мислят неконвенционално (на принципа Qui bono? – Кой има полза?” и разследват събитията, а не повтарят като папагали, както преди.

И така научихме, че тайните общества силно влияят на световната политика и че нашите политици са малко или повече само марионетки; разбрахме, че човекът не е произлязъл от маймуните (женските човекоподобни горили, орангутани и шимпанзета нямат клитори, техните предци също нямат, съответно и жените нямаше да имат, ако бяха техни наследници…); разбрахме, че “там отвън” има живот, който ни е въздействал в миналото и продължава да ни въздейства днес.

Научихче, че Коледа и Великден не са свързани с Христос, а с природните цикли; че на човешкия мозък може да се въздейства с нискочестотти вълни и и, и, и….Драмата е, че повечето хора търсят виновници за тяхното настроение, финансова мизерия или семейно положение винаги извън тях.

Логично и решението е някъде навън – държавата трябва да подобри нещата или здравната система, или новата ваксина, или социалната система, да, а защо не и извънземните…Представата, която ни се внушава от държавата и контролираните медии е абсолютно същата: ние живеем в някакъв напълно външен свят. Духът – двигателят зад материята – любовта, интуицията, душата, божественото, се отричат. Всичко това било отжевелица, сеуверие, фантазия, проекции на желанието…Точно това е нещото, което различава “посветените” от повърхностните граждани – атеисти и материалисти: те не са запознати с механизмите на живота. Те стават незначителни, безлични и се забавляват с живота на богатите, известните и влиятелните.

Изберете сами – да продължавате да живеете, както досега или да промените съдбата си? Решението е изцяло Ваше. “Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец – да, той е част от Творението, но е и част от Твореца! Помислете още веднъж: Ние не само сме част от Творението, ние сме част от Твореца и имаме силата и средствата да творим сами!!!”

“Новият световен ред”, “Тайните общества”, “Космическите закони”, “Кой е виновен за болестта ми”, “Съществуват ли тъмни сили”, “Децата-индиго”, “Принципът на засмукването” – на всички тези теми авторът се опитва да даде логично обяснение.
“Не пипай тази книга” е задължително четиво. Ян ван Хелсинг ще разтърси светогледа Ви! Не пипай тази книга! – защото след това наистината няма да е лесно да живеете по стария начин.

ДЕЙВИД АЙК е британски писател и общественик, бивш футболист и футболен коментатор. Роден е на 29 април 1952 г. в Лестър. Някои от неговите идеи звучат даже по-стряскащо, дори на моменти налудничаво, от тези на Ян ван Хелсинг. Днес той е по-известен като автор на 19 книги, в които излага възгледи отнасящи се към различни конспиративни теории. Определя себе си като „най-противоречивият автор в света“. От 1990 г. той развива идеята си, че „някой управлява света“. Книгата му Най-голямата тайна (1999) е наричана „Розетски камък за пристрастените към конспирациите“.

Трагедията от 11 септември 2001 г. не е дело на арабски терористи, а част от план за ограничаване на свободите на американците и за окупиране на чужди територии. Европейският съюз върви към диктатура, упражнявана от Брюксел, хранителните добавки и и масовите ваксинации водят към депопулация на планетата, а теориите за “климатичните промени” и “глобалното затопляне” не са нищо повече от скандална лъжа. Петролната криза от 70-те години, огромната задлъжнялост на Третия свят и финансовата криза от 2008 г. са част от плана на шепа банкери и индустриалци за установяване на световно господство.

Свалянето на Кадафи и Арабската пролет също са важни моменти за установяване на контрол над петролните и финансови активи в региона. Айк сигурно е полудял? Това ще си кажа някои. Но фактите говорят в негова полза.


Той разобличава пълзящия тоталитаризъм, глобалната мрежа от фамилии, кнтролиращи правителствата, медиите, банките, корпорациите, разкрива измамите, свързани с т.нар. “кличатични промени”, “война срещу тероризма”, помага ни да прочетем между редовете на новинарските емисии, да открием истинските цели, скрити зад едно или друго събитие, и да подредим парченцата от пъзела.

Айк отива дори още по-далеч – твърди, че в истинската природа на реалността, в която живеем няма нищо “материално”, както смятаме, а е тази, в която доминират вибрационни, електрически, дигитални и холографски информационни полета, които ние, хората, декодираме в свят, който възприемаме като “физически”.

Тази мрежа Дейвид Айк нарича “космически интернет” и обяснява как тя е била “хакната” с цел създаване на илюзорна реалност, която толкова прилича на описаната в кинотрилогията “Матрицата”.

 


“Похитената Земя”, “ХААРП – във война със света”, “Ограничаване броя на населението”, “Контрол върху парите”, “Вибрации на истината”, “Билдербергери и илюминати” – това са част от темите, разглеждани от автора.