Потрeбителски кредити

Easy Credit

Изи Кредит (Easy Credit) е компания за бързи кредити, основана през 2005 г. и е абсолютен лидер в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Ние обслужваме стотици хиляди хора чрез мрежа от над 3000 Кредитни консултанта и повече от 130 офиса в цялата страна.

Изи Кредит вярва и се придържа към принципите на отговорното кредитиране – заемите се отпускат при ясни и непроменливи за клиента условия, без скрити такси и комисиони – те се погасяват чрез фиксирани седмични, двуседмични или месечни погасителни вноски, което гарантира на клиентите ни спокойствие, предвидимост и висока степен на контрол върху изплащането на заема.

Наскоро направено проучване показа, че Изи Кредит е най-популярната марка на пазара на бързи кредити в момента. Това е марката, която всеки четвърти българин асоциира с „бързи заеми”.

Друго проучване сред потребителите показа, че Изи Кредит успява изцяло да отговори на изискванията на своите клиенти и те са сред най-удовлетворените в Източна Европа. В допълнение, преобладаващият дял от клиентите на компанията са не само доволни от нейните услуги, но и готови да я препоръчват на свои познати и близки, показват още данните на ТНС ББСС.

Булпортал ви представя възможността да използвате услугите на една от най-големите не-банкови финансови институции в България и осигуряване не потребителско кредитиране, като някои от предимствата, които може да използвате, са:

money

Процедура? – !Одобрение и финансиране до 24 часа!

Размер? – !От 100 до над 3000 лв.!

Документи? – !Само с лична карта!

Къде? – !На територията на цяла България!

Погасяване? – !Месечно или седмично!

45600_10151369095015893_686558626_n

Коректност! Репутация! Експедитивност! Гаранция! Конфиденциалност! 

Ние се грижим!

*Размерът на кредита се определя от индивидуални показатели като: месечни доходи, кредитна история, време на погасяване и др.

*Няма дребен шрифт, променливи лихви, скрити условия

За да получите обаждане от консултант на Изи Кредит с предложение за кредит – регистрирайте се на

Easy Credit

Или пишете на бизнес имейла на Булпортал (24/7) – online_ofis@abv.bg или на формата за контакт по-долу – посочете и ваш телефон, представител на Изи кредит ще се свърже с вас до 1 работен ден!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s