За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В БИЗНЕС И ИНФОРМАЦИОННИЯ ПОРТАЛ НА БЪЛГАРИЯ

НИЕ СМЕ ОБЩЕСТВО ОТ ХОРА С БИЗНЕС ИДЕИ. ЗАНИМАВАМЕ СЕ ГЛАВНО С РАЗВИТИЕТО НА ИДЕИ В ОБЛАСТТА НА ИНТЕРНЕТ ПРОМОТИРАНЕТО И ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГА. В ТОЗИ САЙТ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС, ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАДЕЖДНИ – В НЯКОИ СЛУЧАИ И МНОГО ПОВЕЧЕ – НАЙ-ДОБРИТЕ – КОМПАНИИ, УСЛУГИ И ПРОДУКТИ.

Ние не функционираме като магазин или интернет магазин и нямаме за цел да печелим от надценки и печалби и като такива нямаме за цел да развиваме псевдо-бизнес или печалбарство, както масово се практикува в България! Ние просто се грижим да Ви доставяме качествена информация.

Ние не желаем да си купите от нас и не желаем да Ви наричаме “Уважаеми клиенти” още преди да сте взели нещо – прекалено много уважаваме хората и не си играем с техните емоции, чувства и желания и не използваме възможностите за маркетинг и реклама по бруталния и груб начин, по-скоро се опитваме да развием интелигентно и равностойно партньорство със всеки!

В този смисъл искаме да Ви покажем едно място, от което може да си изберете уникални, елитни, качествени и некомерсиални продукти и услуги на нормална цена и без рискове! Гаранция!

Георги Христов (Управител)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s